Uw Digitaal Administratiekantoor met het boekhoudpakket van  Yuki - uw volledige administratie 24/7 online in beveiligde cloud omgeving.

..

Yuki, het enige wat je zelf moet doen als je werkt met Yuki, is je administratie digitaal aanleveren. Zelf boeken is er niet meer bij. Je hebt natuurlijk een computer nodig, een smartphone, een scanner, e-mail, Dropbox of Google Drive en dat is het. Alle financiële documenten die je aanlevert, komen direct in het verwerkingscentrum van Yuki terecht. De software analyseert en interpreteert de aangeleverde documenten. Een groot deel van je administratie wordt op die manier helemaal automatisch binnen 24 uur verwerkt. De andere documenten zullen wij binnen 24 uur verwerken, zo heb je altijd een actueel overzicht.


Bent u veel onderweg en ontvangt u veel bonnetjes die u goed moet bewaren? Heeft u een smartphone? Yuki heeft speciaal voor de Yuki boekhouding een App ontwikkeld, u zet het bonnetje op de foto en deze staat dan direct in uw boekhouding.


Er is meer, u werkt al digitaal maar uw werk is nog niet samengevoegd tot 1 geheel? Neem dan CRM voor ondernemers, per relatie vind je met één druk op de knop contactgegevens, correspondentie en informatie die samenhangt met uw boekhouding. 

"Demo video Yuki"

Beveiligde digitale administratie met

Zeker Online


De voordelen van Yuki voor ondernemers

Yuki Koppelingen

Wanneer je werkt met de Yuki boekhoudsoftware is het mogelijk om ook externe oplossingen te koppelen. Zo is het bijvoorbeeld handig om een koppeling te hebben met jouw webshop, salarisadministratie of kassasysteem. In de Yuki Appstore kun je alle mogelijke koppelingen bekijken en zien hoe deze geactiveerd kunnen worden door Moderne Administraties Mulder.  

Uw digitale archiefkast