Uw freelance boekhouder Harry Mulder

Nuchtere no-nonsense Noorderling met een passie voor boekhouden.


Een analytische allround commerciële administrateur met 25 jaar ervaring als hoofd administratie bij een internationaal groothandels/productiebedrijf.


Als freelance boekhouder werk ik met uw software bij u op locatie of t.z.t. deels van huis uit.


Ik heb ruime ervaring met: Exact Globe, Exact Online, Exact Online Handel, Snelstart, Yuki, Excel.


Verder ben ik bekend met: Exact Online Projectmanagement, Exact Online Productie, Acumulus, DiGiBTW, Moneybird, Minox, Word en diverse online software programma’s m.b.t. Belastingdienst, CBS, Arbo, Bank, Salarissen en Verzuimprogrammatuur.


De software waar ik nog niet mee gewerkt heb is legio maar alles valt te leren, een online cursus is zo geregeld en de basis principes van het boekhouden blijft altijd hetzelfde. Voor mij zijn er alleen maar uitdagingen.


Het tijdperk waarin boekhouden op de traditionele manier werd gedaan verdwijnt, nieuwe software ontwikkelingen zoals Blockchain zal ervoor zorgen dat de traditionele jaarrekening op termijn verdwijnt. D.m.v. robotic accounting, i.c.m. scan en herkensoftware, is onze manier van administreren al veranderd. Van ouderwetse handmatige boekingen en ordners in de kast zijn we gegaan naar automatische boekingen en archivering in een digitale kast voor al uw documenten. Via automatische koppelingen gaan uw financiële gegevens door naar uw jaarrekening en fiscale aangifte. Deze ontwikkeling vraagt om begeleiding en samen met u ga ik graag deze uitdaging aan.